Üdvözöllek Weblapunkon!

Kollárné Tóth Bernadett vagyok, a Bernadett Orientális Táncstúdió vezetője, koreográfusa.

A következőkben szeretném bemutatni néhány szóban, az általam vezetett stúdió történetét, munkáját.

 


A Bernadett Orientális Táncstúdió

Sopron és régiónk legrégebben működő hastánciskolája.
2004-ben alakult.

Sopron és környékén élő asszonyok, lányok és gyerekek részére indítunk rendszeresen tánckurzusokat, nyári tánctáborokat,

ahol lehetőség nyílik a hastánc mozdulatainak elsajátítására, koreográfiában történő megjelenítésére,

a keleti világ megismerésére, fellépésekre.

 

Kezdetben marokkói alapú hastáncoktatás történt, majd egyre több hastánc stílus elsajátítására valamint eszközhasználat megtanulására nyílt lehetőség.

2004 óta minden év decemberében nagyszabású gálaműsor keretében mutatjuk be, az adott évben tanultak legérdekesebb, leglátványosabb produkcióit.

Számos fellépésen, rendezvényen képviseljük stúdiónkat vagy régiónkat.

Életre szóló élményanyag gyereknek - felnőttnek egyaránt. Olyan monumentumok, amelyekre jó visszaemlékezni, a nehezebb időszakokba lehet belőle töltekezni.

A kiscsoportokból, jó hangulatú, vidám közösségek jönnek létre, ahol az intenzív mozgás mellett lehetőség nyílik a hétköznapokból való kiszakadásra, a nőiesség erősítésére, a belső harmónia megtalálására.

Zsúfolt és terhelt napjainkban, jó egy-egy táncórán kikapcsolódni, feltöltődni, a napi feladatoktól elszakadni.

A stúdió táncosai a hastánc számos stílusát vonultatják fel:


A klasszikus orientálon kívül, törzsi- és tribal jellegű táncok, latin típusú táncok, gipsy táncok, modern belly dance és számtalan fuzionális tánc szerepel repertoárunkban. Szívesen táncolunk legyezővel, ízisz szárnyak segítségével, csörgődobbal, fátylakkal, gyertyával, karddal, legyezőfátyollal.

Sokszínű tevékenységünkből készítünk összeállításokat a fellépéseken.

 

OKTATÁS:

Minden táncolni vágyónak az egyéni képességeit figyelembe véve nyílik lehetőség tánctanulásra, az alapozó kezdő csoporttól egészen a haladó csoportig.

A hastánc minden nő által elsajátítható mozgásforma. Olyan tánc, ahol nem számít az életkor, a testsúly, vagy testforma, csak a tánc szeretete, a mozgás igénye a fontos.

A stúdióban, a táncoktatás elsődleges feladata a lélek felszabadítása a napi problémák alól, kikapcsolódás nyújtása, mindez úgy, hogy közben elsajátításra kerülnek a jellegzetes táncmozdulatok.

Az alaptechnikák elsajátítása után lehetőség nyílik beiratkozni ízisz kurzusra és a hastánc különböző stílusainak elsajátítására.

A Bernadett Orientális Táncstúdió színes repertoárjával, változatos előadásmódjával, méltán a régió egyik legsokoldalúbb tánc-csoportja.

Az oktatás vidám hangulatú kis létszámú csoportokban történik, ahol a tánc szeretete barátságokat kovácsol, közös élményanyagot nyújt.

A tánc mellett rendszeresen lehetőség nyílik táncbemutatókon részt venni, közösen szervezett programok alkalmával szórakozni, a stúdió saját szervezésű táboraiba utazni.

Aki kedvet kap megismerkedni a hastánccal, és szeretne a Bernadett Orientális Táncstúdió csapatába tartozni,

Sopronban és Fertőszentmiklóson is megteheti.

Telefonos bejelentkezés után, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

 

Jelentkezni és érdeklődni a 06/20-34-616-34 -es telefonszámon lehet, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.